Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Na, ez az idióta kivételesen megszívta. Valami vasdarab ment bele az ujjába, mert kivételesen baszott kesztyűt húzni a melóhelyén. Hiába papolok én ennek, de bazdmeg, mintha a falnak beszélnék. De a röhejes, hogy ő még ezen szórakozik. Hát, akkor szenvedj, te idióta, kapjál egyszer vérmérgezést, talán akkor észhez térnél. Bár, kétlem.

Kitalálta, hogy adjak neki kölcsön hajvágó gépet. Ezzel csak 1 probléma van. Az, hogy se én, se anyum nem használunk ilyet. Hogy a picsába is használnánk? Szóval leoltom, hogy borotva, az olyan, mintha nullás géppel végigmennél rajta. Azt mondja, hogy segítsek neki. Mi a gecit kell bazdmeg? Hogy csináljam meg neki. Te retardált barom, ne mond már nekem, hogy nem tudod magadnak megcsinálni. Ez nem is olyan, mintha fazoníroznád a picsádat, hogy nehéz meló, hanem oda se kell figyelned. De hát ettől a fogyatékostól mit lehet várni. Semmit. Most azért meg is kérdezem tőle, hogy ezen mi olyan bonyolult? Ez a válasza: "jo mindegy hagyjuk". Te ökör, gyáva. Miért térsz ki a válaszadás elől? Aszondja, hogy mit nem lehet megérteni azon, hogy egyedül nem tudja levágni. Azt, te fasz, hogyha kopaszra tolod, az kurva egyszerű. Még példának fel is hoztam, hogy én a puncimnál a legrejtettebb területet is le tudom borotválni. Erre most böki ki, hogy nem kopaszra akarja. Akkor bazdmeg. Javítsd meg a gépedet, kérd kölcsön apádét, ugorj a kútba. De izibe utóbbit. A faterja is az ő gépét használta. Hát, bazdmeg, old meg. Vegyél újat. Te burzsuj fasz.

Noss és végül kivételesen nem tudom, hogy ez az okos mikor fog holnap érkezni. De, elvileg ír majd sms-t. Hurrá.

Szerző: Vyky  2012.01.19. 23:37 Szólj hozzá!

Címkék: kopasz idióta borotva nem tudom bonyolult kesztyű kút fater vérmérgezés papolás vasdarab hajvágó gép nullás gép válaszadás nem kopasz burzsuj fasz

A bejegyzés trackback címe:

https://dadogo.blog.hu/api/trackback/id/tr113591917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása