Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1. A srác a táncról: Szóval kiderült, hogy tényleg van barátnője. Mondta, hogy másik városban lakik és ritkán találkoznak, de telefonon tartják a kapcsolatot. Szóval asszem továbbra is fogok rá cuppanni. Bár, a lelkem legeslegmégeredetilegiserkölcsös mélyén tudom, hogy nem lenne szabad, mert olyan pasira nem nyomulunk, akinek van nője... De, ha egyszer ő is kezdi a dolgokat... Vagy folytatja. Szóval nah. Szóval nem tudom mire vélni, hogy most akkor ez az egész micsoda. Hogy csak úgy jól elszórakozik, vagy "komolyan flörtölünk", vagy nem tudom. De megkérdezni meg nem merem, mert elüldözni meg nem akarom. Szóval hagyom ezt a vérszívós helyzetet annyiban.

2. A tanulás: A faszom bele, komolyan bekattanok. Most is csak ülök és nézek ki a fejemből, már kurvára nincs kedvem tanulni, bármit szívesebben, csak tanulnom ne kelljen. Még 35 nap és államvizsga. Addig 2 eshetőség van. 1: Megőrülök és zárt osztályra kerülök. 2: Bekattanok és kinyírok valakit, és börtönbe kerülök. Ráadásul ez az egész az idegeimre megy, ami meg kihat minden másra. Pl ott vannak anyum hülyeségei. Ezeket általában elviselem, leszarom. De mostanság annyira idegesíteni tud. Komolyan mondom, hogy időnként úgy érzem, hogy meg tudnám csapni muttert. Néha, szívem szerint úgy levernék neki kettőt. Ilyenkor kb elszégyellem magam és annyira, de annyira utálom az egészet.

3. A dadogós: Mint mindig, hülye. Kivételesen fosik a cimboráimtól, ráadásul még bunkó is. Pl, amikor mondtam neki, hogy pénteken találkozom az alteregómmal, akkor ez így közölte, hogy akkor ő is akar jönni. Hát bazdmeg. TISZTELET? Vagy valami hasonló? Szóval az alteregómmal kiterveltük, hogy OK, jöjjön ez a hülye, de azt megemlegeti... Hát, adjunk össze engem és az alteregómat plusz azt, hogyha együtt vagyunk, akkor hatványozzuk az erőnket... Szóval kiterveltük, hogy szétszívatjuk a dadogóst. És ki lesz majd a grátisz? A drága közös barátunk, B. Kitaláltuk, hogy miután "bemelegítettük" a dadogóst, megjelenik majd B és felteszi a pontot az "I-re". Csóri srác, már most sajnálom. XD De, nem érdekel. Ha jobban belegondolok... A két évet összegezve, megérdemli a dolgot.

Szerző: Vyky  2012.05.17. 19:53 Szólj hozzá!

Címkék: tanulás tánc anyu dadogós

A bejegyzés trackback címe:

https://dadogo.blog.hu/api/trackback/id/tr844522849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása