Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Először kezdem magammal. Szóval elég az hozzá, hogy végül is a megfáradt tanulóból "letámadt" tanuló lett, ugyanis az exem összerakta a kicsi fejében a dolgot, hogy miért is akarom én pont őt, pont este áthívni magamhoz. Összesen 2 film ment le a dvd lejátszón. Az elsőt végig is néztük, a másodikból kb az első 15 percet láttuk, meg a végéből 10 percet. A többi idő alatt... 18-as karika, és képzeld oda azt, amit jónak látsz. Aztán kérdezte exem, hogy most akkor mi van, akkor most hányadán állunk. Én meg kb őszintén elmondtam neki, hogy, amíg nem leszek túl az államvizsgán, addig nem akarok semmit komolyan, mert most nem vagyok önmagam, csak valami kifordított perverz kreáció, meg időm sincs annyi, mint amennyit én tudnék egy komolyabb kapcsolatra szánni. Szóval a vizsga után felőlem mehet komolyan is, de addig csak úgy legyünk el. Tetszett neki a válaszom. Úgyhogy ennyibe is maradtunk. Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Most pedig a dadogós. Szóval van az a 18 éves kis nudli, aki épp most érettségizik, és, akivel végül is összejött. Az egy dolog, hogy kurvára nem áll a dologhoz pozitívan... De még csak nem is lelkesedik. Pont leszarja. És a hűség? 10 perc sem kéne és nyalnánk-falnánk egymást, mint az állat. 15 se kéne és jönne a szex, petting, miegymás. De, azért imádja a csajt. Jó, hagyjuk már... Szóval kiszedtem belőle, hogy már megvolt neki a csaj. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a hölgy tud-e róla, hogy a dadogós nem veszi komolyan a dolgot. Bár, kitudja, lehet, hogy a csaj sem. No, az viszont érdekes lenne. De hát, a mai világban bármi megtörténhet.

Még 11 nap az államvizsgámig. Igazából nem fosok. Szinte semennyire sem. Néha azért rám jön (főleg este felé) a gondolat, hogy bassza meg, azért fosok, mint az állat, de ennyi. Szóval bízok magamban, a rizsázó képességemben, abban, hogy normális vizsgabizottságot fogok ki, és, hogy a főiskolai seggfejeknek nem az a célja, hogy buktassanak. És, ha a tételem minden részéhez tudok pár értelmes mondatot mondani, akkor nagy baj már nem lehet!

Szerző: Vyky  2012.06.10. 23:25 3 komment

Címkék: film randi ex államvizsga idegeskedés dadogós

A bejegyzés trackback címe:

https://dadogo.blog.hu/api/trackback/id/tr594577720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.Delecroa 2012.06.14. 21:27:00

Nos érdekes... de erre csak annyit reagálnék hogy egy nagyobb nevesebb közösségi portálon teljesen egyedül állóként van fent :P pff a bátor manus :) Belinkeljem ide??

Vyky 2012.06.15. 10:34:05

@R.Delecroa: Nem szükséges belinkelned, de egyébként igazad van! Azt hiszem, ezen oknak utána is fogok járni. :D
süti beállítások módosítása